Big Data seminar treću godinu za redom zajednički organiziraju Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te Social Science Research Center - Mississippi State University i George Mason University, a u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Važno: sudionice i sudionici iz Hrvatske NE PLAĆAJU kotizaciju (kotizacija je namijenjena samo studenticama i studentima iz SAD-a).

 

Interdisciplinarni je to seminar koji spaja hrvatske i američke znanstvenice i znanstvenike iz polja sociologije, medijskih studija, političke znanosti te informatike i programiranja. Cilj ovogodišnjeg seminara je metodološki i teorijski preispitati odnos korištenja velikih količina podataka pa tako i onih koji se razmjenjuju putem društvenih mreža, i sigurnosti (osobne, nacionalne, klimatske, itd.). Više o ovogodišnjem seminaru možete saznati na poveznici http://ssrc.msstate.edu/seminar-on-digital-data-and-security-2017/

Ovogodišnji seminar održat će se u Splitu, od 12. do 17. lipnja 2017., u konferencijskoj dvorani Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu (na Peristilu).

Ukoliko ste zainteresirani izlagati u jednom od panela, pošaljite sažetak izlaganja od oko 200 riječi, na engleskom jeziku, najkasnije do 15. ožujka 2017. na adresu viktorija.car@fpzg.hr ili dagmar.radin@fpzg.hr

Objavljeno: 22. 2. 2017. u 10:19
Uređeno: 22. 2. 2017. u 10:19
Marita Brčić Kuljiš
Popis obavijesti