Peta #3PSplit konferencija će se održati 28. i 29. travnja, 2017. na temu „Kreativno poduzetništvo“, a u čijoj realizaciji pomažu partneri, Ekonomski fakultet Split i Turistička Zajednica SDŽ. Ovaj program je namijenjen učenicima, studentima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva koji nam pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici poput: Saše Cvetojevića, Ive Špigela, Krešimira Macana, Matea Peraka, Antonia Perića, i drugih. Osim stručnjaka iz prakse na konferenciji sudjeluju i predstavnici institucija koji ukazuju na različite mehanizme potpore poduzetništvu od strane tih institucija.

Pohađanje ovog programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni i certifikati o sudjelovanju.

U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting kroz koji će naši predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Uz Speed Date Consulting ove godine organiziramo #3P Case Study Challenge na kojem će poduzetni srednjoškolci i studenti imati priliku stručnom žiriju predstaviti svoje poduzetničke ideje. Budući da se radi o jedinstvenoj prilici u gradu Splitu, pozivamo Vas da učenike Vaše škole upoznate s natjecanjem i potaknete ih na sudjelovanje kako bi stekli vrijedno iskustvo u poticajnom okruženju i uspješno predstavili svoju školu i vlastiti poduzetnički potencijal.

Prijave za program i obrazac prijave projekata za Speed Date Consulting i #3P Case Study Challenge potražite na službenoj internetskoj stranici projekta: www.3psplit.org. Prijave su otvorene do 25. travnja, 2017.

S poštovanjem,

PREDSJEDNICA UDRUGE #3PSplit

Doc. dr. sc. Ivana Bilić

Mob: 098 428 425

e-mail: ibilic@efst.hr

Objavljeno: 11. 4. 2017. u 14:29
Aleksandar Jakir
Popis obavijesti