Međunarodni natječaji

 

Poveznice na sve europske programe financiranja

Pregled svih natječaja Europske komisije 


Repozitorij
Repozitorij je prazan

Otvoren je poziv na natječaj za Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija (MSCA). Natječaj je otvoren do 21. ožujka 2018. godine. Natječajna dokumentacija, uključujući i Vodič za prijavitelje dostupna je ovdje.

Za promoviranje međunarodne i međusektorske suradnje, unutar proračuna Marie Sklodowska-Curie akcija, za ovaj natječaj izdvojeno je 80 milijuna eura. Natječaj je otvoren za sve grane znanosti i područja istraživanja (bottom-up approach), od temeljnih istraživanja do tržišta i inovacijskih servisa.

Natječaj se odnosi na kratkoročnu razmjenu osoblja organizacija poput sveučilišta, istraživačkih centra, poduzeća te drugih neakademskih organizacija. Sastavljen konzorcij prijavljuje projektni prijedlog koji naglašava mogućnosti umrežavanja, dijeljenja znanja i razvoja vještina osoblja. Potiče se uključenost neakademskog sektora, industrije i poduzetništva.

Konzorcij je otvoren i za organizacije iz trećih zemalja. Popis zemalja koje su prihvatljive za te popis zemalja sa potpisanim sporazumima s EU dostupno je (ovdje).

Materijali s nedavno održanog RISE informativnog dana dostupni su ovdje.

Za više informacija vezanih uz mogućnost individualnih akademskih mobilnosti te konzorcijskih istraživačkih projekata pogledajte mrežne stranice Obzora 2020. EURAXESS.hr portal kao i na Facebook stranicu Euraxess Croatia - Research in the heart of Europe ili se obratite nacionalnoj osobi za kontakt za Marie Skłodowska-Curie akcije: 

Sandra Vidović (sandra.vidovic@mobilnost.hr)
Viša stručna savjetnica u Odjelu za mobilnost istraživača 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije /

Adresa: 
Frankopanska 26, HR-10 000 Zagreb
tel  +385 (0)1 5005 954
fax +385 (0)1 5005 699 

Objavljeno: 27. 11. 2017. u 11:01
Uređeno: 27. 11. 2017. u 11:28
Tamara Ljubičić
Popis obavijesti
Broj posjeta:
1108