OBAVIJEST: SELIDBA FILOZOFSKOG FAKULTETA

Obavještavamo vas da je Filozofski fakultet u procesu preseljenja iz svojih prostora u Teslinoj i Radovanovoj ulici u novu zgradu “Poljičanku” na adresi Poljička cesta 35. Zbog toga, tijekom cijelog mjeseca rujna radi se u izvanrednim okolnostima.

Nastavnici i svi zaposlenici fakulteta u procesu selidbe tek namještaju svoje urede u novoj zgradi, zbog čega su mnogima radni materijali još uvijek neraspakirani u kutijama. U određenim trenutcima selidbe može se dogoditi da zaposlenicima nisu dostupna osobna računala, a time ni pristup podacima s mreže. Ispiti i konzultacije do kraja rujna odvijaju se na lokacijama Teslina i Radovanova ulica, dok se nastavnici istovremeno smještaju u novu zgradu.

Zbog svega vas navedenoga molimo da, u slučaju potrebe kontaktiranja bilo kojeg zaposlenika Filozofskog fakulteta, svakako ih kontaktirate e-mailom. Adrese za elektronsku poštu nalaze se na mrežnim stranicama fakulteta.

Također vas molimo za razumijevanje ukoliko nastavnici ili službenici nisu u mogućnosti promptno reagirati na vaše potrebe.

Nadamo se da će se od 1. listopada 2018. sve naše aktivnosti u potpunosti i na uobičajen način odvijati u zgradi “Poljičanki”, a do tada vas molimo za strpljenje i razumijevanje.