021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

Scopus

 

 

 

 

 

 

 

  

      

 

 


Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Splitu znanstveni je časopis s međunarodnom recenzijom čiji je izdavač Filozofski fakultet u Splitu. Zbornik objavljuje znanstvene i stručne članke, kao i neobjavljena izlaganja sa znanstvenih skupova, iz područja humanističkih znanosti, odnosno jezikoslovlja, znanosti o književnosti, povijesti, povijesti umjetnosti, znanosti o umjetnosti, filozofije, arheologije, teologije, etnologije i antropologije.

 

Osim navedenih kategorija, časopis objavljuje i ocjene, prikaze, osvrte na knjige i časopise, prijevode, nekrologe, vijesti kao i druge priloge od znanstvenog interesa.

Časopis spada u kategoriju a1, prema odluci o klasifikaciji časopisa Područnog znanstvenog vijeća za humanističke znanosti u Republici Hrvatskoj.

Časopis je indeksiran u bazama Scopus, DOAJ (Directory of Open Access Journals), CEEOL (Central and Eastern European Online Library), Google Scholar, Linguistic Bibliography i Hrčak (Portal znanstvenih časopisa Republike Hrvatske).

Časopis objavljuje radove na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku.

Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Splitu izlazi jednom godišnje, u prosincu tekuće godine, u tiskanom i elektroničkom izdanju, a prilozi se zaprimaju na adresu zbornik.ffst@gmail.com tijekom cijele godine. Za časopis u tekućoj godini, članci se zaprimaju do 1. travnja.

Prvi broj časopisa izašao je 2008. godine.

Puni tekst radova ovog časopisa besplatno se smije koristiti za osobnu ili edukacijsku svrhu uz poštivanje autorskih prava autora i izdavača.

Uredništvo ne odgovara za navode i gledišta iznesena u pojedinim prilozima.

 

Adresa časopisa

Uredništvo „Zbornika radova Filozofskog fakulteta u Splitu“
Poljička cesta 35
HR – 21000 Split

 

E-adresa

zbornik.ffst@gmail.com

ISSN 2459-5128 (Online)
ISSN 1846-9426 (Tisak)

DOI: https://doi.org/10.38003/zrffsgoogle maps embed iframe generator