MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


10.09.2021

Webinari za studente

Poštovani studenti, 

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije otvara prijave za volontere za LEAP Summit na koje se možete prijaviti putem poveznice:
https://leapsummit.com/volunteer-leap-summit/ . LEAP Summit je jedna od najvećih međunarodnih konferencija za mlade profesionalce koja se svake godine održava u Zagrebu. Posljednja dva izdanja konferencije su zbog pandemije bila u online obliku no posljednje offline izdanje u  2019. godini okupilo je +3,500 sudionika iz 40+ zemalja te više od 100+ predavača na 4 paralelne pozornice. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz tehnologije, IT, poduzetništvo, razvoj karijere i inspirativne priče. Konferencija je besplatna za sve odabrane sudionike.

Također, organiziraju se tečajevi i webinar koji su potpuno besplatni. Prvi webinar je vezan uz temu zapošljavanja mladih i izradu CV-a te prilagođavanje istog za određene poslove. Webinar će se održati 9.9. u 17 sati putem ZOOM-a. Voditeljica radionice je Martina Raškaj, savjetnica za životopise i zapošljavanje. Poveznica za prijave: https://forms.gle/oY3VYF93ZQEwmqw56.

Popis obavijesti