MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


02.11.2021

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA I RADA STUDENTSKOG PODUZETNIČKOG INKUBATORA

Dragi studenti!

Predstavljanje programa i rada Studentskog poduzetničkog inkubatora studentima Filozofskog fakulteta održat će se u utorak 9. studenog 2021. godine u predavaonici 4 s početkom u 10:30h sati.

Studentski poduzetnički inkubator namjenjen je svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu. SPI pruža eduakciju u području poduzetništva, poslovno savjetovanje i mentoriranje, a kroz mrežu suradnika potiče studente i mlade na poslovno umrežavanje.

Pozivaju se svi studenti koje zanimaju mogućnosti i prilike koje nudi Studentski poduzetnički inkubator da prisustvuju predstavljanju. Više informacija o SPI-ju i programu za mlade možete pronaći na poveznici: http://spi.efst.hr/budi-i-ti-dio-studentskog-poduzetnickog-inkubatora-mjesta-za-sve-poduzetne-i-proaktivne-studente-sveucilista-u-splitu.

Zbog uvažavanja epidemioloških mjera molimo sve zainteresirane studente da svoje sudjelovanje najave na: https://forms.gle/71yar6DRwSMBVqwP7.

Popis obavijesti