MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


09.12.2021

RADIONICA "PROCJENA OSOBNIH PROFESIONALNIH POTENCIJALA"

Poštovani i dragi studenti,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s CISOK-om organizira radionicu na temu „Procjena osobnih profesionalnih potencijala“. Osobni profesionalni potencijali nužna su pretpostavka u uspješnom zapošljavanju i karijernom napretku. Želite upoznati svoje potencijale? Dođite i sudjelujte na radionici.

Radionicu će održati mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, u srijedu 15. prosinca 2021. u 12:30 sati u učionici 9.

Kako bismo mogli organizirati radionicu sukladno epidemiološkim mjerama, molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 14.12.2021. preko poveznice:  

https://forms.gle/r14wcAZpmDZhPG669.

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama i samomotiviranju.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti