MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


09.01.2022

Radionice na temu generiranja ideja za UN ciljeve održivog razvoja

Dragi studenti!

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu organiziraju hackathon “Hack4Split” s ciljem doprinosa rješavanju problema lokalne zajednice - područje Splita i okolice, te osposobljavanjem i educiranjem mladih ljudi za aktivno građanstvo i socijalno poduzetništvo.

Ususret hackathonu, kroz siječanj vas očekuju dvije edukacije na temu tehnika generiranja ideja u sklopu rješavanja problema lokalne zajednice:

  • 11.1.2022. s početkom u 17:00h, “Tehnike generiranja ideja i UN Ciljevi održivog razvoja”
  • 18.1.2022. s početkom u 17:00h, “Generiranje ideja za probleme lokalne zajednice u okviru UN ciljeva održivog razvoja”

Edukacije će održati Michael Freer, vlasnik konzalting tvrtke za socijalno poduzetništvo “Ensoco”. 

Više o edukaciji i prijavi možete naći ovdje: /_news/41369/Hack4Split aktivnosti u sijecnju.pdf

Popis obavijesti