MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


16.02.2022

Dvodnevno natjecanje (hackathon) - Hack4Split

Poštovani studenti, Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu organizira peto izdanje društvenog hackathona Hack4Split. "Hackathon" je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Natjecanje će se održati 9. i 10. travnja 2022. godine u coworking prostoru u Splitu. Prijave se vrše putem poveznice: https://forms.gle/Mie1U38xxMbycaZi7 , a otvorene su do 26. ožujka 2022.

Za sve zainteresirane, koji prije same prijave žele dobiti više informacija, bit će organizirana dva Info sata, online preko Zoom-a, i to 14. i 21. ožujka s početkom u 17:00h

U poveznici možete naći detalje o natjecanju i prijavi: /_news/41696/Hack4Split 2022_Tekst najave.pdf

Popis obavijesti