MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


10.03.2022

Radionica "Sve tajne dobre pripreme za razgovor za posao"

Dragi studenti,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s CISOK-om organizira radionicu za studente na temu „Sve tajne dobre pripreme za razgovor za posao“.

Razgovor za posao jedan je od glavnih dijelova selekcijskog postupka za prijem na radno mjesto i vrlo je važno znati kako se za njega pripremiti. Kako ostaviti dobar dojam, pripaziti na neverbalne signale koje nehotice šaljete, odgovoriti na uobičajena i neka pomalo nezgodna pitanja te uvjeriti ispitivača da ste baš Vi najbolji kandidat za željeni posao. Sve tajne dobre pripreme za razgovor za posao saznajte na radionici koju će održati mr. sc. Maja Frapporti – Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri.

Radionica će se održati u četvrtak 24. ožujka 2022. u 13 sati u učionici 18, na Filozofskom fakultetu u Splitu, Poljička cesta 35.

Prijave za radionicu traju do utorka, 22. ožujka 2022.  Svoje sudjelovanje možete prijaviti na: https://forms.gle/u5eQ7QcUozTyDuwN9.

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih osoba, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama i samomotiviranju.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

 

Popis obavijesti