MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


03.04.2022

Radionica - "Zaštita nepokretne kulturne baštine na primjeru solinske Gradine“

Dragi studenti!

Centar za planiranje i razvoj karijera u suradnji s doc. dr. sc. Anom Torlak s Odsjeka za povijest umjetnosti, organiziraju radionicu na temu „Zaštita nepokretne kulturne baštine na primjeru solinske Gradine“.

Na radionici će se sudionici pobliže upoznati s metodologijom rada prilikom zaštite nepokretne baštine te će na konkretnim primjerima iz prakse učiti o procesu planiranja i realizacije obnove povijesnog lokaliteta kao i o mogućim preprekama. O temi će govoriti Silva Kukoč, dipl. arheo., Zrinka Radunić, dipl. ing. arh. te Josipa Ružić, dipl. ing. arh., a radionicu će moderirati doc. dr. sc. Ana Torlak.

Radionica će se održati u utorak 12.4.2022. u 10 sati u Vijećnici Filozofskog fakulteta (II. kat), Poljička cesta 35.

Prijave za radionicu traju do ponedjeljka 11.4.2022. na: atorlak@ffst.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!

Popis obavijesti