MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


15.04.2022

Radionica "ISPITAJTE SVOJE POTENCIJALE"

Dragi studenti,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji sa CISOK-om organizira radionicu na temu „Ispitajte svoje potencijale”. Poznavanje vlastitih potencijala nužna  je pretpostavka u uspješnom zapošljavanju i karijernom napretku. Želite upoznati svoje potencijale? Dođite i sudjelujte na radionici.

Radionicu će održati mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, u četvrtak 28. travnja 2022. u 13 sati u učionici 18. 

Kako bismo mogli organizirati radionicu sukladno epidemiološkim mjerama, molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 26.4.2022. preko poveznice:  https://forms.gle/zc1EXN4zcWWnoj3d7

 

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja te zaposlenih osoba koje razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama i samomotiviranju.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti