MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


26.04.2022

Poziv na sudjelovanje - LEAP Summit

Pratiš novosti iz  svijeta tehnologije i poduzetništva? Zanimaju te digitalne vještine i novi trendovi u marketingu? Želiš ili već jesi pokrenuo/la nešto svoje i zanima te daljnji napredak u karijeri?

Ako je tvoj odgovor DA, ovim te putem želimo pozvati da nam se pridružiš na sedmom izdanju međunarodne konferencije za mlade - LEAP Summit koja će se ove godine održati u Zagrebu 12. i 13. svibnja u Branimir Mingle mallu, CineStar Zagreb. 

LEAP Summit će ove godine okupiti  više od 2000 sudionika te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija koji će svoje znanje podijeliti na 3 pozornice!

Fokus konferencije je na multidisciplinarnom pristupu temama vezanim uz poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startupe i razvoj karijere. Sve sudionike očekuje bogati neformalni program koji će im pružiti priliku za networking, pokretanje i/ili širenje poslovanja te informiranje o novim poslovnim prilika!

 

Što očekivati od LEAP Summita 2022?

  • 60+ predavača iz različitih industrija
  • Stotine sudionika iz više od 20 zemalja svijeta
  • Paralelni program na nekoliko pozornica
  • Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
  • Nova zaposlenja kod najboljih hrvatskih i međunarodnih poslodavaca, nove prilike
  • Inspirativno okruženje
  • Radionice, paneli, predavanja te dodatni sadržaji i programi

 

Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a sudjelovanje na LEAP Summitu je u potpunosti besplatno. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta na konferenciji. Prijaviti se možete na: https://leapsummit.com/apply-now/

 

Za više informacija molimo pogledajte:

 

Website: https://leapsummit.com/

Event: https://www.entrio.hr/event/leap-summit-2022-10519
Facebook: https://www.facebook.com/LEAPCroatia

Instagram: https://www.instagram.com/leapcroatia/

Vidimo se na LEAPu u Zagrebu!

LEAP Summit organizacijski odbor

Popis obavijesti