MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


03.05.2022

Najava edukacija za studente u svibnju -SPI

Poštovani studetni,

U sklopu projekta AktivniST u organizaciji Poduzetničkog centra Split i Studentskog poduzetničkog inkubatora provode se ciklusi edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje će se ugostiti razni stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U svibnju nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 1 - Svijet bez siromaštva, 12. svibnja s početkom u 18:00h edukaciju će održati Nedjeljko Marković iz Hrvatske mreže protiv siromaštva na temu "Socijalna ulaganja za društvo jednakih šansi"

2) unutar Cilja 2 - Svijet bez gladi, 26. svibnja s početkom u 16:00 h edukaciju će održati Lucija Iličić iz udruge Mladi protiv gladi na temu "Što je to glad i je li ona samo fizička?"

Prijaviti se možete preko poveznice - https://forms.gle/pDPSxeWMezQGFwBK9 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt AktivniST sufinanciran je  sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.

/_news/42006/AktivniST - najava edukacija u svibnju.docx

 

Popis obavijesti