MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


12.05.2022

Radionica "Kako napisati životopis i molbu za posao"

Poštovani,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskoga fakulteta organizira radionicu “Kako napisati životopis i molbu za posao”. Pisanje životopisa i molbe za posao početni su koraci na putu do prvoga ili novoga radnoga mjesta, a upravo nam se oni katkad čine teško premostivima. Istraživanja pokazuju da stručnjaci za ljudske potencijale jednomu životopisu u brzomu pregledu posvete prosječno 7 sekunda. Na što obratiti pozornost da bismo početnu prepreku pretvorili u „odskočnu dasku“, doznat ćete na radionici Kako napisati životopis i molbu za posao.

Radionicu će održati doc. dr. sc. Anđela Milinović Hrga u ponedjeljak 23. 5. 2022. u 11:30 sati u učionici 12.

Prijave za radionicu traju do nedjelje 22. 5. 2022. te Vas molimo da ispunite obrazac na poveznici: https://forms.gle/F4UigRgCyPjNm7si7

Voditeljica je radionice doc. dr. sc. Anđela Milinović Hrga s Odsjeka za učiteljski studij splitskoga Filozofskoga fakulteta, na kojem predaje na kolegijima Jezična kultura, Hrvatski jezik, Hrvatska jezična baština i Akademsko pisanje. Autorica je niza znanstvenih i stručnih radova iz područja jezikoslovne kroatistike.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

 

Popis obavijesti