MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


01.06.2022

AktivniST - najava edukacija u lipnju

Poštovani,

u sklopu projekta AktivniST u lipnju nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U lipnju nas očekuju tri edukacije:

 

1) unutar Cilja 3 - Zdravlje i blagostanje, 9. lipnja s početkom u 16:00h edukaciju će održati Tihana Petričević iz Silver Technologies, startupa u području zdravstva, na temu "Nosive tehnologije u zdravstvu - Silver monitor case study".

 

2) unutar Cilja 4 - Kvalitetno obrazovanje, 7. lipnja s početkom u 16:00h edukaciju će održati dr.sc. Ana Skledar Matijević iz Instituta za razvoj obrazovanja na temu "Javne politike visokog obrazovanja".

 

3) unutar Cilja 5 - Rodna ravnopravnost, 30. lipnja s početkom u 17:00h edukaciju će održati Josip Grgić iz ureda Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova i Petra Kontić iz udruge Udruga B.a.B.e.

 

Prijaviti se možete preko poveznice - https://forms.gle/PHQSt7RQzTBCF12y6 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

/_news/42267/AktivniST - najava edukacija u lipnju(1).docx

Projekt AktivniST sufinanciran je  sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.

 

Popis obavijesti