MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


09.12.2022

Edukacije o društveno korisnom učenju

Dragi studenti!

U sklopu projekta AktivniST u prosincu održavamo edukacije o društveno-korisnom učenju iz prakse s ciljem poticanja mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. Društveno-korisno učenje je kvalitetan pedagoški pristup koji obogaćuje procese usvajanja znanja kroz kritičko promišljanje o složenim uzrocima društvenih problema i međusobnu suradnju na zajedničkom projektu.

Više o organizaciji aktivnosti i prijavi za sudjelovanje možete pronaći na poveznici: /_news/41912/AktivniST - najava edukacija o drustveno-korisnom ucenju.pdf

 

Popis obavijesti