MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


09.12.2022

Radionica "Kako se pripremiti za razgovor za posao?"

Dragi studenti!

Centar za planiranje i razvoj karijera organizira radionicu na temu „Kako se pripremiti za razgovor za posao?“. Razgovor za posao, kao situacija u kojoj nas se procjenjuje, u pravilu izaziva tremu ili u najmanju ruku nelagodu, koje mogu utjecati na kvalitetu i rezultat razgovora. Poznato je kako je najbolji lijek za tremu kvalitetna priprema, a ovu radionicu smo osmislili na način da obradimo više važnih aspekata pripreme, verbalnih i neverbalnih. Što reći o sebi i kako odgovoriti na neka od najčešćih 'teških' pitanja neke su od tema o kojima ćemo pričati. Krajnji cilj radionice je naučiti kako poslodavcu prikazati najbolju verziju sebe i istaknuti se u odnosu na konkurenciju koja je, s obzirom na situaciju na tržištu rada, nažalost sve brojnija.

Radionica će se održati u četvrtak 15. 12. 2022. u 13 sati, učionica 22.

 

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

Popis obavijesti