MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


03.03.2023

UNIST Career Speed Dating

Poštovani studenti,

Ured za upravljanje karijerama zajedno sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije i ove godine organizira manifestaciju UNIST Career Speed Dating, odnosno posebnu kombinaciju brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao koji je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu, posebno onih društvenih smjerova. 

Centralno događanje će se održati 9. ožujka od 13  do 16 sati u multifunkcionalnoj dvorani SPINIT inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56. 

Kako bi se studenti što bolje predstavili poslodavcima, dan prije 8. ožujka organizirana je radionica ''Priprema za UNIST Career Speed Dating'' u vremenu od 12 do 14 sati, također u SPINIT inkubatoru, koju će voditi Antonia Peroš, mag. psych. voditeljica Ureda za upravljanje karijerama. 

Career Speed Dating je Organizira se na način da se studenti u 5-8 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima te dobiti povratnu informaciju o dojmu koji ostavljaju i mogućnostima za napredak. Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati predstavljanje sebe u poslovnom svijetu, ali i potencijalno pronaći posao ili praksu. 

S druge strane, sudjelovanje na događaju omogućuje i poslodavcima da studentima predstave sebe, studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Na ovaj način brzo i jednostavno dolaze u kontakt sa potencijalnim kandidatima za razne poslove što može poslužiti kao prvi korak u selekciji. Također, imaju mogućnost zadržati životopise najboljih studenata i kontaktirati ih naknadno prema potrebi. 

Više detalja, popis poslodavaca i obrazac za prijavu možete pronaći na linku: https://www.unist.hr/novosti/zapocele-prijave-za-drugo-izdanje-doga%c4%91anja-unist-career-speed-dating

Popis obavijesti