MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


31.03.2023

On-line radionica "Kako pronaći idealan posao za sebe?"

Dragi studenti,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu organizira on-line radionicu na temu „Kako naći idealan posao za sebe?”. Poznavanje vlastitih potencijala, motivacije i nužna je pretpostavka u uspješnom zapošljavanju i karijernom napretku. Želite upoznati sebe? Dođite i sudjelujte na radionici.       

Radionicu će održati Lucia Jurić, magistra primjenjene ekonomije u četvrtak 13. travnja 2023. u 11:30 sati putem Google Meet-a, kod: amandari.

Gošća radionice je Lucia Jurić, MA in applied Economics. Nakon završenog preddiplomskog studija iz ekonomije na Sveučilištu u Zagrebu, potom i završenog diplomskog studija iz primijenjene ekonomije na Georgetown University u Washington DC-u, ušla je na tržište rada i stvarajući brojne poslovne veze uočila nekoliko glavnih problema i diskrepancu (između ostalih) studentske populacije te tržišta rada. Ideja je nastala nakon što se certificirala za alat koji koristi prediktivnu analitiku za odabir/regrutaciju, razvoj, upravljanje i zadržavanje prikladnih zaposlenika na njima najprikladnijim radnim pozicijama.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti