MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


02.10.2023

PREDAVANJE G.MICHAELA SARANA - VLASNIKA GRAND HOTELA LAV I ODIEN GRUPACIJE "OSOBNI POGLED NA PRONALAŽENJE RAVNOTEŽE I ŽIVOTNE SREĆE"

Dragi studenti, drage studentice!

Centar za planiranje i razvoj karijera, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Ekonomski fakultet u suradnji s tvrtkom Grand hotel Lav organizira predavanje g. Michaela Sarana, vlasnika resorta Le Méridien Lav i Odien grupacije na temu "Osobni pogled na pronalaženje ravnoteže i životne sreće".

Predavanje će se održati u četvrtak, 12.10. u 14h u Svečanom amfiteatru na Ekonomskom fakultetu!

Prijaviti se možete na linku.

U okviru predavanja g. Saran će predstaviti i program stipendija Grand hotela Lav za učenike i studente. Više o programu stipendiranja na https://www.lemeridiensplitresort.com/stipendije

G. Saran diplomirao je na Sveučilištu Stanford s dvije diplome iz ekonomije i međunarodnih odnosa te stekao MBA na Harvard Business School. Odien grupa trenutno ima preko 700 zaposlenih u Češkoj, Hrvatskoj i Turskoj, a od 2015.g. vlasnici su Grand hotel Lava – tvrtke koja upravlja resortom Le Méridien Lav Split. Trenutno Odien razvija projekt za izgradnju nove četvrti na zemljištu bivše tvrtke Avia u Pragu. Osim modernog stanovanja, na ukupno 66 hektara izgradit će 2 nove osnovne škole i 5 vrtića, zelenilo, parkove, niz novih usluga i, naravno, niz novih radnih mjesta.

G. Saran je također osnivač zaklade Sport2Life čiji je cilj podupiranje obrazovanja, razvoja i zdravlja mladih kroz njihovo sudjelovanje u organiziranom sportu. U sklopu Sport2Life aktivnosti i promocije zdravog načina života i aktivnog življenja, g. Saran je četiri uzastopne godine biciklirao od Praga do Splita u 10 dana (1200 km), te prešao s kajakom jadransku obalu od Savudrije do Prevlake za 10 dana, rutu dulju od 750 kilometara. 

Popis obavijesti