MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


07.12.2023

Razmišljanjem "izvan okvira" do pronalaska posla

Centar za planiranje i razvoj karijera u suradnji s doc. dr. sc. Anom Torlak i bivšom studenticom Filozofskog fakulteta u Splitu dr. sc. Andrijanom Perković Paloš organizira radionicu o pronalasku posla izvan struke pod naslovom Razmišljanjem "izvan okvira" do pronalaska posla u ponedjeljak, 11.12.2023. u 10h u dvorani P28.

Andrijana Perković Paloš diplomirala je povijest i talijanski jezik i književnost 2012. te doktorirala povijest 2018. godine. Nakon duže nezaposlenosti isprekidane radom na zamjenama u osnovnim i srednjim školama u Splitsko-dalmatinskoj županiji bila je zaposlena na dva interdisciplinarna projekta Horizon 2020 na Medicinskom fakultetu u Splitu. Potom je otvorila paušalni obrt i trenutno radi kao članica produkcijskog tima uglednog znanstvenog časopisa Journal of Global Health.

Cilj predavanja je na temelju vlastitog iskustva zaposlenja izvan struke pokazati da je moguće pronaći posao "razmišljanjem izvan okvira" i potaknuti studente završnih godina da prošire perspektive u traženju posla nakon završetka studija.

Prijavite se (link za prijavu) i poslušajte kako na kreativan način osigurati sebi radno mjesto!

Vidimo se!

 

Popis obavijesti