MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


11.12.2023

Edukacija ERASMUS+ NAKON STUDIJA

Centar za planiranje i razvoj karijera i doc. dr. sc. Ana Torlak u suradnji s Ines Sedlar Kolar pozivaju vas na edukaciju Erasmus + nakon studija u četvrtak (14.12.) u 11:30h u učionicu P27.

Ines Sedlar Kolar je po zvanju pedagoginja i magistra edukacije talijanskog jezika i književnosti te po zanimanju ravnateljica osnovne škole. U svom radu sudjelovala je u pisanju više Erasmus+ projekata. U svom predavanju kratko će opisati proces prijave i podijeliti vlastita iskustva o pisanju i provedbi Erasmus+ projekata u kategoriji KA1, kako bi studentima diplomskog studija približila mogućnosti Erasmus+ projekata koji ih čekaju pri zaposlenju.

Prijavite se i saznajte mogućnosti međunarodnih razmjena i projekata nakon diplome!

Popis obavijesti