MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


18.01.2024

Besplatna edukacija "Posao i zapošljavanje u odgoju i obrazovanju"

KoHo pedagogija organizira besplatnu edukaciju pod nazivom Posao i zapošljavanje u odgoju i obrazovanju, koja će se održati dana 23. siječnja 2024. godine s početkom u 18.00 sati putem Zoom platforme.

Edukacija je namijenjena svima koji su u potrazi za poslom i pripremaju se za individualne razgovore s potencijalnim poslodavcima u području odgoja i obrazovanja (vrtići, škole i privatne tvrtke u području odgoja i obrazovanja). Sudionici će dobiti smjernice kako i gdje tražiti posao, kako prezentirati svoj profesionalni identitet, pisati životopis, ponašati se na razgovoru za posao i na testiranju. Sadržajni naglasak stavljen je na posao u formalnom odgojno-obrazovnom sustavu (kako izgleda proces zapošljavanja i testiranje kandidata, na što obratiti pažnju i kako se pripremiti).

Radionica je besplatna za studente pedagoških fakulteta, studente pedagogije i studente nastavničkih smjerova.

Više o edukaciji i prijavama možete pronaći na linku: https://www.kohopedagogija.com/edukacije/posao-i-zaposljavanje-u-oo

Popis obavijesti