MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


19.02.2024

Radionica Reality Check

Dragi studenti!

Centar za planiranje i razvoj karijera u suradnji s doc. dr. sc. Anitom Mandarić Vukušić organizira radionicu na temu „Reality Check“. Radionica se organizira za sve one koji su nešto „ciljali“ postići u novoj godini, kao i za one koji su već odustali od svojih novogodišnjih odluka ili ih možda nisu ni imali. Početak novog semestra pravo je vrijeme za provjeriti gdje smo, gdje želimo biti, ali i što realno možemo ostvariti u sljedeća tri mjeseca. Ako tražite odgovore na ta pitanja, dođite i bolje upoznajte sebe.

Radionica će se održati u utorak 27. 2. 2024. u 15 sati u predavaonici 26.

Kako bismo organizirali radionicu i pripremili materijale potrebne za sudionike molimo vas da potvrdite svoj dolazak do ponedjeljka 26. 2. 2024. na: https://forms.gle/sbetxkzEX1nTNcMW7.

Radujemo se druženju s vama!

Popis obavijesti