MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


28.02.2024

Studentski poduzetnički inkubator (SPI) poziva na prijave za Studentsku poduzetničku akademiju

Uzbudljive vijesti stižu s Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu gdje se Studentski poduzetnički inkubator (SPI) priprema za pokretanje devete generacije Studentske poduzetničke akademije kroz novi Greenpreneur program u suradnji s University Green Digital HUBom.

Studentska poduzetnička akademija će se održati od 08.03. do 24.05. 2024. godine, te će se ove godine u isto vrijeme provoditi i na Sveučilištima u Stuttgartu u Njemačkoj i Malagi u Španjolskoj, te omogućiti studentskim startupima iskustvo rada u internacionalnom okruženju uz podršku domaćih i stranih mentora.

Registracije za program su upravo otvorene, te pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 1.ožujka kako bi osigurali svoje mjesto.

Prijaviti se možete https://forms.gle/kxh1sWgbfYB3cF999.

Studentska poduzetnička akademija je otvorena za sve zainteresirane koji žele razviti svoje poduzetničke vještine, imaju poduzetničku ideju ili tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovnog pothvata. Program se sastoji od niza radionica i mentorskih sesija koje će obuhvatiti širok spektar tema, uključujući: ideaciju i validaciju poslovnih rješenja, istraživanje tržišta, financijsko planiranje, teme vezane uz održivost, inovacije i suradnju, i mnoge druge.

Jedinstvenost ovog programa leži i u njegovom hibridnom pristupu, koji omogućuje sudjelovanje studenata s tri različita sveučilišta. Dio predavanja bit će održan uživo, dok će druga polovica biti dostupna putem online platformi, što osigurava pristupačnost i interaktivnost za sve sudionike. Najbolji startup timovi iz Hrvatske, Njemačke i Španjolske imati će mogućnost i predstavljanja svojih inovativnih rješenja na zajedničkom pitch natjecanju ispred odabranih investitora i akceleratora.

Program je ove godine zeleno orijentiran, te će se prioritet dati zelenim, održivim i digitalnim rješenjima.

Za više informacija posjetite: https://spi.efst.hr/ ili nas pronađite na instagramu @spi_split
Projekt “University Green Digital HUB” traje 24 mjeseca, a sufinanciran je sredstvima iz programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Partnerstva za suradnju (za područje visokog obrazovanja).

Popis obavijesti