MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


13.03.2024

DANI KARIJERA FILOZOFSKOG FAKULTETA

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na ovogodišnje Dane karijera Filozofskog fakulteta koje organizira Centar za planiranje i razvoj karijera pri Filozofskom fakultetu u Splitu, 19. i 20. ožujka 2024. godine.

Cilj događaja je uspostavljanja prvih kontakata studenata s potencijalnim poslodavcima i demonstracija mogućih prilika za osobni karijerni razvoj kroz stručnu praksu.

Tema ovogodišnjeg Dana karijera je: „Karijerni prvi koraci: uvod u svijet rada kroz stručnu praksu“, a program slijedeći:

19. ožujka 2024. godine

10:00 sati - Otvaranje Dana karijera - Suteren

10:00-13:00 sati - Prezentacija nastavnih baza na štandovima u suterenu Fakulteta - Suteren

12:00 sati - Fokus grupa s predstavnicima nastavnih baza na temu suradnje s Fakultetom, koncepta nastavnih baza, traženih znanja i vještina studenata na tržištu rada - Suteren

13:00 sati - Prigodni domjenak - Suteren

20. ožujka 2024. godine

13:00 sati - Okrugli stol: „Početak karijere uz stručnu praksu“ - Na okruglom stolu će sudjelovati studenti koji su imali pozitivna iskustva suradnji s nastavnim bazama i s praksom - P7

16:30 sati - 1. u ciklusu od pet radionica: „Kako izraditi karijerni plan“ - Voditeljica radionice: Antonija Peroš, mag.psych., Voditeljica Ureda za upravljanje karijerama na Sveučilištu u Splitu Vijećnica (II. kat)

Radujemo se vašem dolasku!

Popis obavijesti