MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


27.03.2024

CIKLUS RADIONICA „PRVI KORAK PREMA KARIJERI“

Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Centar za planiranje i razvoj karijera kroz narednih mjesec dana organizira za sve studente Sveučilišta u Splitu ciklus radionica pod nazivom „Prvi korak prema karijeri“.

Cilj radionica je motivirati studente da već za vrijeme studiranja počnu planirati svoju karijeru i istraživati mogućnosti koje im nudi tržište rada. Teme radionica baziraju se na potrebnim vještinama upravljanja karijerom s kojima će se ojačati samopouzdanje studenata za poduzimanje prvih koraka u karijeri.

Radionice su, osim za studente, otvorene i za sve zainteresirane zaposlenike Sveučilišta u Splitu.

Radionice se održavaju srijedom (i jedan četvrtak) od 16:30h u Vijećnici Filozofskog fakulteta (II. kat) po slijedećem rasporedu:

20. ožujka 2024.

Kako izraditi karijerni plan?

Antonija Peroš, mag. psych., voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu

3. travnja 2024.

Što poslodavci žele?

Slobodan Jović / Selekcija.hr

10. travnja 2024.

Udruga kao prilika za (samo)zaposlenje

Stipo Margić / Udruga Liberato

18. travnja 2024. (četvrtak)

Posao kao podrška kroz životne promjene

dr. sc. Bruno Barać, viši asistent / Centar za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta u Splitu

24. travnja 2024.

Poduzetništvo mladih i EU projekti - od ideje do realizacije

doc. dr. sc. Tea Gutović i dr. sc. Toni Popović, viši asistent / Odsjek za sociologiju / Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu

Popis obavijesti