MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 


24.03.2023

Poziv na radionicu - Upravljanje tremom u javnim nastupima

Radionica Iz ciklusa Vještine za mentalno zdravlje: 'Upravljanje tremom  u javnim nastupima'

Strah od javnog nastupa jedan je od najčešće doživljenih strahova. Studenti se tijekom svog obrazovanja često nalaze u situacijama gdje moraju prezentirati seminare, iznositi svoje mišljenje pred većim brojem ljudi ili imaju usmene ispite, pri čemu im trema stvara veliku prepreku i negativno utječe na izvedbu. Različite vrste javnih nastupa su neizbježne i kasnije u životu i radu, zbog čega je od velike važnosti raditi na svojim vještinama vezanima za ovo područje.

Na radionici ''Upravljanje tremom u javnim nastupima'' možeš dobiti primjenjive i praktične alate za nošenje s komunikacijskim izazovima vezanim za bilo koju vrstu javnog nastupa.
Imati ćeš priliku naučiti kako kompenzirati vlastite nedostatke te dobiti smjernice kako se kvalitetno pripremiti i upravljati tremom.

Radionica će se održati 29.03.2023. od 18-19,30h u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35). Namijenjena studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac: https://forms.gle/CQKPYA5iyUX84tgB6 .

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

Popis obavijesti