MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Nastavno osoblje

Popis nastavnog osoblja koje je angažirano na studiju Psychology na Filozofskom fakultetu u Splitu, je prikazan u nastavku, zajedno s istaknutim istraživačkim interesima.

Osim njih, u nastavi sudjeluje i niz vanjskih suradnika.

Znanstvena produktivnost i citiranost zaposlenih na Odsjeku za psihologiju je dostupna ovdje.


04.04.2024

Izv. prof. dr. sc. Darko Hren

Kao doktorand se bavio psihologijom morala tj. razvojem moralnog rasuđivanja u mlađoj odrasloj dobi. U to vrijeme je radio na kao nastavnik iz područja znanstvene metodologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te urednik u medicinskom znanstvenom časopisu Croatian Medical Journal pa je povezao sve tri uloge u istraživanja s različitim aspektima medicinskog obrazovanja, znanstvenoistraživačkog rada te znanstvenog integriteta.

Prelaskom na Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu usmjerio se na tzv. „istraživanja o istraživanjima“ te je od 2016 do 2020 radio kao glavni istraživač  Sveučilišta u Splitu i vodio projekt Methods in Research on Research sklopu Horizon 2020 Innovative Training Networks programa (http://miror-ejd.eu/).

Po završetku tog projekta preusmjerio je svoj profesionalni interes u smjeru nastave na studiju Psychology te znanstvenim temama povezanih sa psihološkim i zdravstvenim aspektima daljinskog plivanja te uporabe psihodelika u psihijatriji. 

Popis znanstvenih profila na kojima je moguće doći do punog popisa  znanstvenih publikacija i projekata:
ORCID profil s popisom publikacija dostupan je na: https://orcid.org/0000-0001-6465-6568
Google Scholar profil dostupan je na: https://scholar.google.hr/citations?user=1iPjzFQAAAAJ&hl=en
CroRis profil: https://www.croris.hr/osobe/profil/1933 
WoS Researcher ID: H-1819-2017
 

Popis obavijesti