MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Edukativni film protiv diskriminacije i uznemiravanja


04.05.2016

Poziv za mlade koji se žele uključiti u izradu/promjenu sustava podrške za studente s invaliditetom

Dragi svi,

ovim putem vas pozivamo da se aktivno uključite i pridonesete razvoju sustava podrške za studente s invaliditetom, kažete vaše mišljenje i utječete na kreiranje politika za vas same.
Ovo je jedinstvena prilika da izrazite svoje mišljenje onima koji svojim odlukama utječu na vašu svakodnevicu.

Kako se uključiti?

Prijavi se OVDJE do 8.5.2016.  za  sudjelovanje na sastanku mladih i donositelja odluka koji će se održati 11.5.2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu (Ruđera Boškovića 31) u trajanju od 10:00 do 18:00 sati.
Na sastanku će sudjelovati predstavnici institucija zaduženih za donošenje odluka o podršci studentima s invaliditetom i ovo će biti prilika da se s njima uključiš u direktnu raspravu i utječeš na njihove buduće odluke za svoje dobro i dobro budućih studenata s invaliditetom.

Zašto?

Udruga Zamisli u suradnji s Pravobraniteljicom za osobe s invaliditetom i Studentskim pravobraniteljem Sveučilišta u Zagrebu provodi projekt "Podrška studentima s invaliditetom" kojemu je cilj kroz sastanke mladih s invaliditetom i donositelje odluka doći do zaključaka i preporuka za poboljšanje postojećeg sustava podrške SSI na razini RH.
Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Za više informacija

Ukoliko te zanima više piši na maja.dragojevic@zamisli.hr ili na Facebook stranici projekta koju možeš naći OVDJE.

Radujemo se tvojoj prijavi!

Popis obavijesti