MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Edukativni film protiv diskriminacije i uznemiravanja


07.11.2023

POZIV ZA SUDJELOVANJE U RADU UDRUGE LIBERATO

Na Sveučilištu u Splitu, točnije, Sveučilišnom odjelu za stručne studije u Splitu, djeluje Udruga Liberato koja okuplja studente s invaliditetom.

Udruga Liberato je neprofitna organizacija koja sustavno radi na izgradnji inkluzivnog društva, posvećena poticanju aktivnog sudjelovanja mladih osoba s invaliditetom te konstantnom unaprjeđenju njihove kvalitete života.

Udruga se sastoji od mladog, ali talentiranog i motiviranog tima studenata koji su posvećeni stvaranju promjena što potvrđuju dosadašnji uspjesi. Osim što razvijaju tehnološke inovacije, ulažu velike napore u razvoj mladih potencijala i podizanje svijesti o (društvenom) poduzetništvu, tehnološkoj kulturi, medijima i načinu upravljanja neprofitnim organizacijama.

Svojim radom se zalažu se za:

  • uklanjanje barijera za uspješnu socijalnu integraciju mladih osoba s invaliditetom u društvo,
  • lakše uključivanje mladih i osoba s invaliditetom na tržište rada pružanjem edukacija u području tehničkih, digitalnih i poslovnih vještina i
  • poticanje mlade i osobe s invaliditetom na uključenost u radu društvene zajednice.


Ako dijelite strast za inovacijama i predanost ka stvaranju svijeta u kojem svi studenti imaju jednake mogućnosti, udruga Liberato vas poziva da im se priključite:

Više informacija možete pročitati na: https://udruga-liberato.hr

Kontakt: info@udruga-liberato.hr

Popis obavijesti