MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

24.01.2022

STUDENTI, prijavite se na 4-dnevnu besplatnu edukaciju i steknite vrijedno radno iskustvo kroz stručnu praksu

Jeste li spremni za suočavanje s izazovima tržišta rada XXI stoljeća? 

Kako poslodavcima dokazati da su kompetencije iz područja društvenih i humanističkih znanosti, poput sposobnosti analitičkog i kritičkog mišljenja, pregovaranja, koordiniranja i upravljanja ljudima, zapravo ključne za uspješno rješavanje globalnih problema i postizanje ciljeva održivog razvoja?

U sklopu projekta SHOUT, Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane studente društvenih i humanističkih znanosti na besplatnu 4-dnevnu edukaciju iz područja:

 

Predavanja će se održati na Sveučilištu u Splitu Iili on-line, ovisno o epidemiološkoj situaciji, tijekom 4 dana u veljači 2022. Nakon uspješno odrađenog teoretskog dijela, studenti će imati priliku svoja znanja i vještine primijeniti u praksi, na konkretnim radnim zadacima, u konkretnim radnim organizacijama (nastavnim bazama UNIST) u Hrvatskoj ili - uz stipendiju koja pokriva putne i životne troškove- kod inozemnih projektnih partnera, a pod mentorstvom svojih nastavnika, i na taj način steći dragocjeno radno iskustvo, preporuke poslodavaca, ali i 5 ECTS bodova.

Više o projektu i prijave na poveznici. i ma INFO DANU koji će se održati u srijedu 02.02.2022. u 10:00 sati (Google Meet: bcurko)

Prijave se primaju do: 04.02.2022.

 

Popis obavijesti