MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

17.03.2023

poziv na radionicu upravljanje vremenom

Najava za radionicu: Upravljanje vremenom

 

Često zaboravljaš važne dogovore, datume i obaveze? Sve radiš u zadnji tren i čini ti se da nikada nemaš vremena? Ili planiraš previše i često moraš odustati od nekih planova?
Rješenje ovih problema možeš potražiti na prvoj radionici ciklusa vještine za mentalno zdravlje na temu Upravljanje vremenom.


Upravljanje vremenom je zapravo upravljanje sobom, a radi se o znanju, vještinama i ponašanju koja pomažu što efikasnije iskoristiti vrijeme, tj. postići bolje rezultate s manje utrošenog vremena.
Na radionici ćeš imati priliku osvijestiti različite probleme s organizacijom vremena i posljedice loše organizacije, prepoznati svoje ''kradljivce vremena'', upoznati različite strategije planiranja vremena te tehnike za pridržavanje plana.

Radionica će se održati 22.03.2023. od 18-19,30h u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35).

Broj sudionika je ograničen pa osiguraj svoje mjesto prijavom na obrazac koji se nalazi na linku: https://forms.gle/rhaoqSHHx3VF7GDK8 .

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

 

 

Popis obavijesti