MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

31.03.2023

Poziv na Radionicu - Tehnike opuštanja

Povećana razina stresa izazvana stalnim brigama o problemima može imati negativne posljedice i na tijelo i na psihološko stanje. Izazovi studentskog života i užurbane svakodnevnice često drže stres na visokoj razini.

Na žalost, najčešće ne možemo ukloniti izvore stresa, ali možemo promijeniti način na koji se nosimo s njim. Istraživanja su pokazala da samo nekoliko minuta odmora i relaksacije, u periodima tijekom radnog dana, bitno smanjuje umor i pomaže uspješnom držanju stresa po kontrolom. Slijedom navedenog, osmislili smo radionicu u kojoj ćemo vas provesti kroz nekoliko najpoznatijih tehnika za opuštanje, koje čete lako moći savladati i primjenjivati kasnije u svakodnevnici.

 

Radionica će se održati 05.04.2023. od 18-19,30h u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35).

Namijenjena je studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac: https://forms.gle/P7iLj8QuFSRRhQWs9.

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu.

U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

 

Popis obavijesti