MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

MOBILNOST OSOBLJA

Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu podržava i potiče međunarodnu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja.

U okviru projekata ERASMUS+ Sveučilište u Splitu dodjeljuje stipendije za mobilnost osoblja u svrhu

a) održavanja nastave na inozemnim sveučilištima partnerima s kojima je potpisan ugovor za mobilnost osoblja u svrhu održavanja nastave

b) stručnog usavršavanja nastavnog i nenastavnog osoblja ("job shadowing" ili strukturirani tečajevi, najčešće u trajanju od 5 dana).

Na Natječaje za mobilnost osoblja u sklopu programa Erasmus+  može se prijaviti nastavno i nenastavno osoblje zaposleno temeljem Ugovora o radu, kao i vanjski suradnici angažirani temeljem Ugovora o djelu. Ugovori moraju biti valjani u vrijeme trajanja mobilnosti. Natječaji se objavljuju na web stranicama Sveučilišta kao i na web stranicama Filozofskog fakulteta. Pristigle kandidature rangiraju se prema kriterijima navedenim u Natječaju, te prema dodatnim kriterijima sastavnice.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini može iskoristiti najviše dvije mobilnosti u okviru Erasmus+ programa   Suradnje među programskim državama (KA131). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica.

Prije prijave za mobilnost, molimo pažljivo pročitajte: kriteriji FF za rangiranje prijava.

Za sva eventualna pitanja u odnosu na kriterije FFST, možete se obratiti Erasmus koordinatorici na Filozofskom fakultetu (ljubicic@ffst.hr)

Za sva ostala pitanja (tumačenje teksta Natječaja i popratnih dokumenata), možete se obratiti na erasmus@unist.hr 

Međunarodna mobilnost nastavnog osoblja financira se i u okviru programa CEEPUS

Međunarodna mobilnost znanstvenika financira se iz fonda Marie Skłodowska-Curie Actionskoji uključuje

 

 


mobilnost osoblja: diseminacija rezultata

19.03.2024

SEA-EU Staff week: Sveučilište na Malti

Sveučilište na Malti organizira sljedeća stručna osposobljavanja:

Staff week 1: R&I International staff week Malta

Riječ je o staff weeku namijenjenom osobama koje vode istraživačke projekte ili pružaju bilo kakva vid potpore takvim projektima (pisanje, implementacija).

Vrijeme održavanja staff weeka je 10. - 12. lipnja 2024., a prijave su otvorene do 24. travnja 2024. Broj mjesta je ograničen te je potrebna registracija na poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgR_tpXxRmumo-lwVG8Q7Hvo_iKVzDtjxoySuY0DmL-3NKLg/viewform

 

Staff week 2: Sustainable HR for Professional Support Staff of HEIs

Vrijeme održavanja ovog staff weeka je 22. - 24. listopada 2024. Namijenjen je administrativnom osoblju koje radi u odjelu za ljudske resurse.

Prijave su otvorene do 30. lipnja 2024. te je potrebna registracija ovdje:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnhe2VA3tKiS7hpHFvVeUoUCJNSELBPV0FgYLxaqKjsLVzVw/viewform

 

Financiranje za oba staff weeka moguće  je prijavom na sredstva Erasmusa (potrebno je voditi računa o pravodobnoj prijavi sukladno uvjetima natječaja).

Popis obavijesti